ponedeljek, 9. januar 2017

Neznanje je glavna surovina za manipulacijo.

V današnjem svetu, kjer je preveč informacij, gredo ravno najpomembnejše informacije prehitro v pozabo. Ali se še spomnite kaj ključnega za varnost bančnih vlog se je v Sloveniji spremenilo v aprilu 2016 in kaj se je zgodilo 2.10.2016 in sicer prvič po 8 letih in bo  vsaj še naslednjih 5 let vplivalo na cel svet?


Vabim vas na Webinar (to je predavanje, ki ga lahko v živo in iz udobja vašega doma spremljate preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika). V 45 minutah si bomo skupaj pogledali kako so se gibale cene zlata in srebra v letu 2016. Tako nam bo lažje razumeti kaj lahko pričakujemo v letu 2017 in zakaj večina finančnih elit ne spodbuja varčevanja v zlatu in srebru.

Webinar bo potekal v četrtek 12. januarja med 20.00 in 20.45.

Oba predavatelja Peter Slapšak in Matjaž Jereb imava več kot 10 letne izkušnje na področju vlaganja v plemenite kovine in drugačen z veliko konkretnimi argumenti podkrepljen pogled na trenutno finančno situacijo, kot nam jo prikazujejo mediji v svetu in Sloveniji.

Prijavo na brezplačni webinar se opravite s klikom na povezavo: PRIJAVA

Vabljeni da razširite področje vašega znanja. Znanje je največje bogastvo. Neznanje pa je glavna surovina za manipulacijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesel bom vašega mnenja, predloga ali vprašanja na temo članka ali bloga na splošno.