torek, 4. september 2018

Elementum praznuje 12 let

Naša začetna vizija, je bila da bi imel vsak Slovenski državljan vsaj unčo (31,1035 gramov) zlata. 
Danes pa z upoštevanjem vedno bolj nestabilnih mednarodnih finančnih trgov, priporočamo za zaščito in optimiranje celotnega premoženja, da si vsak izgradi vsaj 1/3 celotnega premoženja v fizičnih plemenitih kovinah. 
Poleg tega nas motivira tudi to, da bi v časih, ko država prelaga vedno več bremena socialne varnosti na vsakega izmed nas (preskrba za pokojnino, vedno več plačil v zdravstvu, šolstvo…), informirali in ozavestiti ljudi o pomenu razpršitve premoženja v realne vrednosti preko tristranske strategije (nepremičnine, finančne naložbe, plemenite kovine) in jim tako pomagati povečati premoženje, izboljšati socialno varnost in kvaliteto življenja. 
Ta strategija je strategija premožnih in so jo že stoletja uspešno uporabljali vsi bogati narodi. 
Pomembno pa je tudi dejstvo, da kljub ukinitvi zlatega standarda 1971 leta vse centralne banke zahodnih bogatih držav imajo velik del svojih deviznih rezerv še vedno zavarovane z fizičnimi plemenitimi kovinami, med drugimi tudi Evropska centralna banka in Banka Slovenije. 

Zahvaljujem se za zaupanje vsem strankam, poslovnim partnerjem in sodelavcem, ki smo in še vedno skupaj ustvarjamo za današnje in prihodnje generacije.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesel bom vašega mnenja, predloga ali vprašanja na temo članka ali bloga na splošno.