torek, 9. februar 2010

Knjiga Generacija zlato - priporočljivo branje

Zanimiva knjiga za vse, ki ste že imeli slabo izkušnjo z hiperinflacijo v Jugoslaviji, ki je bila posledica prevelikih javnih dolgov in neodgovornega ravnanja vodilnih v 70-ih in 80-ih letih prejšnjega stoletja. Prav tako pa je knjiga zanimiva za vse, ki želite praktične nasvete kako ravnati ob prihajajoči inflaciji, ki bo zelo verjetna posledica razvrednotenja denarja, ki jo lahko zaradi eksponentno naraščajočih dolgov pričakujemo v prihodnje. "Izbirate lahko med naravno stabilnostjo zlata ter poštenostjo in inteligenco politikov. In z vsem spoštovanjem do teh gospodov vam svetujem, da dokler obstaja kapitalistični sistem, izberete zlato." George Bernard Shaw.
Jürgen Müller v knjigi Generacija zlato prepričljivo opiše, zakaj morajo današnje generacije preskrbo za starost vzeti v svoje roke, da bodo brez škode prestale bližajočo se svetovno gospodarsko krizo in novo valutno reformo. Statistike kažejo, da več časa posvetimo odločitvi za nakup avtomobila ali vgradnjo kuhinje kot načrtovanju svoje lastne finančne preskrbe za starost. Ne gre le za vprašanje "investirati v srebro in zlato ali ne", pač pa za pregled celotne svetovne finančne situacije.
Paul Volcker, ki je bil predsednik FED-a med leti 1979 in 1987, ter današnji svetovalec ameriškega predsednika je aprila 2005 dejal: ''Ne vem, ali bo sprememba prišla s pokom ali s cviljenjem, oziroma ali bo prišla prej ali slej. Ampak glede na situacijo je verjetneje, da bo finančna in ne politična kriza tista, ki bo povzročila spremembo.''
Knjigo Generacija srebro in Zarota srebra lahko naročite preko spletnih strani podjetja Elementum z klikom (tukaj), ali se pozanimate o možnosti naročila pri vseh pogodbenih partnerjih podjetja Elementum, ki so navedeni (tukaj).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesel bom vašega mnenja, predloga ali vprašanja na temo članka ali bloga na splošno.